Zomerjurk: 3 x winterproof

Mijn liefde voor jurken is tijdens de koude wintermaanden niet ineens verdwenen. Want als de temparaturen dalen, draag ik mijn jurken gewoon lekker door. Weten hoe? Lees dan snel verder.

Ik hoor je denken: leuk die jurken, maar hoe voorkom ik dat ik verander in een ijsklomp? Het geheim is even simpel als doeltreffend: laagjes! In mijn blog laat ik zien hoe ik een van mijn favoriete zomerjurken, winterproof maak. Veel kijk en leesplezier en laat me vooral weten welke look jij het leukste vind.

Eye cather is deze toffe luipaard jurk, gekocht in de sale bij H & M. In de zomer kan hij perfect met een wit shirt en blote benen met sneakers. In de winter is de basis een zwarte legging en een coltrui.

Casual

Voor een casual look, kies ik als basis voor zwart een coltruitje. Dit houdt de luipaard print goed in balans. Een riem voor wat extra taille. Ik maak de look af met een denim jasje. Stoere laarsjes en klaar ben je.

Beken kleur

Mijn lievelingskleur en print samen in één outfit! I love it! Het oker vestje scoorde ik op United Wardrobe voor 4 euro Als basis weer een zwart colletje zodat de jurk optmiaal kan shinen. Voor een mooie taille en beetje edge voeg ik een stoere riem toe. Wederom stoere laarsjes en klaar is je look

Netjes

Met een toffe oversized blazer en zwart coltruitje heb je een coole “officelook”‘ te pakken. De stoere riem over de blazer geeft extra taille. De blazer is van de kringloop en kostte 1 euro.

Welke look vind jij het leukst? Laat het me weten in de comments.

Meer winterproof inspiratie? Lee dan deze blog over het dragen van rokjes tijdens de koude wintermaanden.

Ik hoop je met mijn blog geïnspireerd te hebben om je zomerjurken ook lekker in de winter door te dragen.

Wil jij elke week een verse blog met outfit inspiratie en stylingtips met tweedehands kleding? Abonneer je dan op mijn blog. Je ontvangt ene mail bij elke verse blog.

Liefs Sandra

1 reactie

  1. leontine bal op 21 december 2019 om 17:14

    Heel leuk weer en mijn favoriete serie is de laatste met die roze blazer, heel mooi.

Laat een reactie achter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn e-book met 5 tips voor een slow fashion mindset

Queen of Vintage

sandra@queenofvintage.nl

KvK 80393519

BTW id NL003441324B63

Klantenservice
Volg mij op

© 2019 - 2021 Queen of Vintage | Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring