Zo rock je een Harley Davidson shirt: 3 toffe looks

Wat is het meest stoere shirt dat je kunt bedenken? Een shirt van de meest beruchte motorbende ever toch? Niet dat ik mij verwant voel met deze heavy boys, maar hun shirts vind ik te gek. Super stoer en het artwork is een kunstwerk op zich.

Mijn eerste Harley shirt scoorde ik in een vintage shop London. Dolblij was ik met het klassieke shirt met bekende logo. Nog blijer werd ik van dit shirt dat ik ontdekte bij de Reshare Store in Tilburg. Voor 8 euro mocht hij met mij mee naar huis.

Hoe draag je nu zo’n statement shirt als dit? don’t panic, want in deze blog laat ik je drie toffe looks zien om dit shirt te rocken. Veel kijk- en leespleizer en laat me zeker even weten welke look jij het leukst vindt.

Harley Davidson shirt met zwarte leerlook legging, zwarte Nike sneakers en army jasje
Harley Davidson shirt met zwarte leerlook legging, zwarte Nike sneakers en army jasje
Harley Davidson shirt met zwarte leerlook legging, zwarte Nike sneakers en army jasje

Lekker stoer

Om het stoere te benadrukken, draag ik het hier op een leerlook legging (3,50, kringloop). Het shirt is lekker oversized en valt dus ruim over de legging. Om het geheel wat te downdressen draag ik sneakers en een army jasje (4,50, kringloop). een heerlijk lookje voor een dagje naar de stad zou ik zeggen.

Harley Davidson shirt met pied de poele blazer
Harley Davidson shirt met pied de poele blazer
Harley Davidson shirt met pied de poele blazer

Mixen mag!

Ik vind het altijd heel tof of stijlen met elkaar te mixen: een goed voorbeeld is de blazer met het stoer shirt. Niet een combinatie die je snel zou verwachten en daarom juist zo leuk! De blazer (1 euro, kringloop) is met zijn pied de poele printje helemaal on trend. Een high waisted jeans en witte sneakers houden het geheel lekker casual.

Harley Davidson shirt met bruin western vestje
Harley Davidson shirt met bruin Western vestje
Harley Davidson shirt met western vest

Cowboy vibes

Dit bruine western/ Ibiza vestje (4,50 kringloop) vind ik supertof staan bij het zwarte shirt. Het maakt het shirt minder stoer en geeft een aparte schwung aan de outfit. Wederom houden denim en sneakers het geheel in balans.

Welke look vind jij het leukste? Laat het me zeker even weten in de comments!

Nieuwsgierig geworden naar nog meer outfits met het Harley shirt? Lees dan mijn eerdere blog.

Bedankt voor het lezen van deze blog. Wil je wekelijks een portie outfit inspiratie met tweedehands kleding? Abonneer je dan op mijn blog door je mail adres achter te laten. Je ontvangt dan wekelijks een mailtje bij elke verse blog.

Liefs Sandra

2 gedachten over “Zo rock je een Harley Davidson shirt: 3 toffe looks

  1. Hoewel ikzelf niet zo pied-de-poulerig ben aangelegd, en hoewel ik alle drie de looks erg leuk vind, is de pie-de-poule look bij mij favoriet. Ik ga natuurlijk op mijn leeftijd, 75, niet met een Harley Davidson t-shirt lopen, maar bij een jonge vrouw als Sandra staat het super leuk en heel inspirerend voor een hoop andere vrouwen.

    1. Pied de poele is inderdaad niet ieders cup of tea, maar dat geeft helemaal niks. Gewoon lekker dragen waarin jij je prettig voelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *