Zo draag je rokjes winterproof

geel luipaard rokje met zwarte panty en dr martens, bruine coltrui

Ik ben een echt rokjesmens: ik heb een bonte verzameling in vele kleuren, prints en lengtes. Plissé, midi en maxi, ze zijn me allemaal even lief. De meeste heb ik gescoord bij de kringloop: budgetproof en duurzaam. Lekker bezig toch?

Met dalende temperaturen in het vooruitzicht zou je je rokjes wellicht niet snel uit de kast pakken. Dat is jammer, want met een paar simpele tricks kunnen rokjes (en jurken) prima in de herfst en winter worden door gedragen. Benieuwd hoe? Lees vooral verder, want ik laat je zien hoe jij lekker kunt blijven shinen in je favoriete exemplaren.

Kringloop Paradijs

De eye catcher in deze blog is dit supertoffe rokje dat ik scoorde voor 2,50 bij Gideon Italiaander in de Havenstraat in Amsterdam. Dit is een waar paradijs voor kringlopers en de prijsjes zijn superzacht. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen als je eens in de buurt bent. Of je maakt er een gezellig dagje Amsterdam van zoals ik laatst deed.

geel luipaard rokje met zwarte panty, dr Martens en bruine coltrui
geel luipaard rokje met zwarte panty en bruine coltrui
geel luipaard rokje met bruine coltrui
geel luipaard rokje met zwarte panty, dr martens en bruine coltrui
geel luipaard rokje met zwarte panty, dr Martens en bruine coltrui

Styling tips

Met deze tips draag jij je rokjes en jurken winterproof:

  • draag er een lekkere dikke panty onder, Houd je benen lekker warm én geeft ook een classy look
  • kies voor een (col)trui of hoodie. Draag de trui wel in de rok voor extra taille en lengte
  • draag stoere boots, sneakers of laarsjes met een hak voor een casual look
  • een riem zorgt voor taille en een extra boost aan je outfit

Draag jij rokjes en jurken in de winter? Laat het met weten in de comments!

Zin gekregen in nog meer rokjes? Lees dan mijn blog over een ander tof luipaard rokje.

Wil je wekelijks geïnspireerd worden door stylingtips en outfits van de kringloop? Laat dan je mail adres achter op deze pagina en je ontvangt een mail bij elke nieuwe blog.

Liefs, Sandra

4 gedachten over “Zo draag je rokjes winterproof

  1. Ik draag juist (nog) meer rokken in de winter dan in de zomer, ook omdat ik op werk niet met blote benen verschijn. Ik heb wel een paar heel fijne midi-rokken die daar dan wel weer geschikt voor zijn. Die draag ik in de winter ook weer door natuurlijk. Alleen die met knallende bloemetjesprint berg ik op tot het weer lente is.

  2. Lijkt toch alsof je een heel kort bovenlijf hebt zo met een enorme rok… het contrast is te groot ofzo en de verhoudingen kloppen niet.
    Ik zoek een combi voor mijn Leopard rokje in de winter maar dit geeft ook niet veel inspiratie, sorry.

    1. Jammer dat ik je niet heb kunnen inspireren. Ieder het zijne zullen we maar zeggen. Ik wens je verder veel succes met andere blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *