Zo draag je een print broek

Dit heerlijke print broekje vond ik bij Rataplan Den Haag. Ik viel gelijk op de prachtige felle kleuren. De fit is heerlijk loose, dus deze broek ging mee naar huis voor 3 euro.


Keep it simple!

Een print broek lastig te dragen? Niet als je de rest rustig houdt en kiest voor simpele basis items. Meer dan een zwart shirt heeft deze broek niet nodig. De felle kleuren komen dan nog beter tot zijn recht. Voor een beetje “edge” gooi ik er een stoer bruin bikerjasje overheen. Tof contrast met de lieve kleurtjes. Het gele tasje zorgt voor lekker wat extra kleur. Een bruin laarsje en klaar is deze look.

 

Broek: Rataplan Den Haag/ Shirt: Zeeman/ Jasje: Kringloop/ Tasje: Leger des Heils Treebeek/  Schoenen: nieuw

Draag jij wel eens een print broek? En hoe draag je hem?

Bedankt voor het lezen van mijn blog.

Wil je niets meer missen, volg mijn blog dan.

 

Liefs Sandra

Foto’s: Sylvia Kandemir

5 gedachten over “Zo draag je een print broek

  1. In afwachting van mijn momjeans heb ik nu weer vol bewondering naar deze nieuwe combi gekeken, echt dazzling. En voor het geld hoef je het wederom niet te laten. Degene die Sandra in deze outfit kan aanschouwen heeft, afgezien van het mooie weer, de lente in huis.

  2. Leuk die printbroek Sandra! Die zijn nu helemaal hot inderdaad. Met iets rustigs erop komt de print extra mooi tot z’n recht.Het stoere jasje en de laarsjes erbij zijn leuk! Als je lastige voeten hebt (zoals ik) kun je er ook prima een paar sneakers onder dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *