Zo draag je blazers on trend

Ik heb een groot modehart en hou van alles wat met fashion en styling te maken heeft. Mijn kast is goed gevuld met overwegend tweedehands kleding. En toch zijn er van die items waar ik steeds op terug val. Items die mij een goed gevoel geven, en waar ik mij lekker in voel.

Deze items wil ik graag met jullie delen, juist omdat ik er zo blij van wordt. Deze blog wil ik het hebben over de blazer. Ik vind het een heerlijk item om laagjes mee te maken. Wanneer het net te koud is voor alleen een t-shirt, maar weer te warm om je winterjas te dragen. Het voegt net dat beetje extra aan een outfit toe.

Styling van blazers

Blazers hebben een klassieke uitstraling. Op kantoor of bij een nette gelegenheid is een blazer eigenlijk altijd goed. Niks mis mee, maar ook een beetje saai. Spannender wordt het juist als je de blazer met onverwachte items combineert. Graag vertel ik je hoe ik blazers op een toffe manier draagt. Laat me vooral weten in de comments welke look jij het leukste vindt!

Stoer

Hierboven combineer ik een ruitjes blazer met een leerlook legging, zwart shirt en stoere laarsjes. Weg office look, hello rock chick!

Casual

Wil je de blazer wat meer casual dragen, kies dan voor een mooie coltrui in een neutrale tint. Hier draag ik een witte coltrui met een zwarte legging. Een blazer met een hoodie staat ook supertof. Om het geheel wel wat meer pit te geven draag ik stoere boots.

Bandshirt

Met een tof band shirt krijgt de nette blazer een egdy vibe. Juist dit contrast vind ik heel cool. Voor de onderkant kun je kiezen voor denim, een sportbroek of een leerlook broek. Net waar jij zin in hebt!

Welke look is jouw favoriet? Laat het me zeker even weten in de comments!

Wil jij wekelijks een verse blog vol inspiratie met tweedehands kleding? Laat dan je mail adres achter en je ontvangt een mail bij elke nieuwe blog.

Liefs Sandra

Laat een reactie achter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn e-book met 5 tips voor een slow fashion mindset

Queen of Vintage

sandra@queenofvintage.nl

KvK 80393519

BTW id NL003441324B63

Klantenservice
Volg mij op

© 2019 - 2021 Queen of Vintage | Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring