Toffe tweedehands pareltjes van schoenen

Deze blog wil ik jullie laten kennismaken met mijn toffe tweedehands pareltjes van schoenen. Ik hou van schoenen, want met een toffe stapper voeg je net dat beetje extra toe. Een comfy outfit als een legging met een sweater knapt echt op als je er een paar toffe dad sneakers onder gooit. Ik bedoel maar.

In een eerdere blog ging ik met mezelf een style challenge aan met vintage schoenen. Zo niet mijn ding, maar het is me gelukt om er 5 toffe looks mee te maken op mijn manier.

No stiletto’s

Wat schoenen betreft is voor mij comfort echt key. Mij zul je niet betrappen op het dragen van een paar torenhoge naaldhakken. Veel te onhandig en pijnlijk. Draag ik een hak, dan is het een grote, stevige blokhak waar ik wel op kan lopen.

Ik probeer schoenen zoveel mogelijk tweedehands te kopen. Op Marktplaats of United Wardrobe lukt dat aardig goed want je kunt gericht zoeken op conditie en maat.

Dan nu over naar mijn tweedehands pareltjes.

Stan Smith sneaker

Deze sneaker is een ware klassieker. Ik hou van de eenvoud van het model en de groene achterkant. Qua styling is hij multi inzetbaar: met een denim, rok, jurk of printbroek.

Boots

Ik heb lang getwijfeld of ik de witte boots wel leuk genoeg vond. Ik vond ze best heftig, maar ze bleven in mijn hoofd zitten. Toen ik ze voor 5 euro op United Wardrobe voorbij zag komen, sloeg ik mijn slag. In combinatie met een jurk of rok draag ik ze het liefst. Juist het contrast stoer en vrouwelijk maakt hem zo tof.

Hoge laarzen

In de winter vind ik het heerlijk om laarzen te dragen. Heerlijk warm en staat superleuk onder een jurk of rok. Deze bruine beauties scoorde ik bij Opnieuw & Co in Rotterdam

Print!

Deze toffe luipaard laarsjes kon ik niet weerstaan op Marktpaats. Lekker puntig aan de neus met een klein hakje, just the way i like it! Je kunt ze dragen met denim, jurkje of rok.

Zwarte gympen

Een paar zwarte gympen zijn een musthave in je garderobe. Je kunt ze echt overal bij dragen en geven je outfit een casual look. Kan natuurlijk altijd prima met denim. Maar wil je eens wat anders? Kies dan voor een print broek, jurk of rok.

Bedankt voor het lezen van deze blog.

Ik hoop jullie te hebben geïnspireerd met mijn toffe tweedehands pareltjes van schoenen.

Koop jij weleens schoenen tweedehands? Waarom wel of juist niet?

Liefs Sandra

Laat een reactie achter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn e-book met 5 tips voor een slow fashion mindset

Queen of Vintage

sandra@queenofvintage.nl

KvK 80393519

BTW id NL003441324B63

Klantenservice
Volg mij op

© 2019 - 2021 Queen of Vintage | Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring