“Start before you are ready”

In de aanloop naar mijn blog kwam ik dit citaat tegen. Ik vond het erg inspirerend en gaf mij het laatste zetje om mijn blog te starten. Gewoon beginnen met wat je het liefste doet en je niet afvragen of je er wel “klaar” voor bent.

Met mijn passie voor schrijven, fotografie en vintage kleding was de keuze voor een blog snel gemaakt. Ik vind het supertof om mijn passie met andere vintage lovers te delen en hoe leuk is het om elkaar te inspireren en lekker te kletsen over kleding?

Kleding is voor mij een creatieve uitlaatklep om de wereld te laten zien wie ik ben. Namelijk iemand met een positieve kijk op het leven, met humor en een dosis lef.

Ik wens jullie veel lees- en kijkplezier en laat me vooral weten wat je ervan vindt!

Liefs Sandra

2 reacties

  1. Syl op 9 maart 2019 om 15:03

    Ziet echt super uit je blog
    Geweldige combinaties echt hot ! Daar hou ik van ik hoop dat je bij ons het Leger des Heil vaker komt want wij zijn zoals je weet geen muffige winkel … hope to see you soon ????????????????????

    • qov1977 op 9 maart 2019 om 15:44

      Nee geen vieze muffigheid. Heb mijn best gedaan op het artikel. Hoop dat je het leuk vindt. Groetjes Sandra

Laat een reactie achter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn e-book met 5 tips voor een slow fashion mindset

Queen of Vintage

sandra@queenofvintage.nl

KvK 80393519

BTW id NL003441324B63

Klantenservice
Volg mij op

© 2019 - 2021 Queen of Vintage | Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring