Stylingtips voor rokjes

Nu de temperaturen weer richting de 20+ graden gaan, vind ik de combinatie rokjes + blote benen een hele fijne. Hoewel ik in de winter ook rokjes draag (met dikke panty uiteraard), is het toch een heerlijk gevoel als de blote benen wat zon kunnen vangen. Draag jij ook graag rokjes maar weet je niet altijd hoe ze te combineren? In deze blog geef ik graag wat inspiratie en stylingtips.

Rokjes zijn goed vertegenwoordigd in mijn kledingkast en ik heb ze in allerlei soorten en maten: geplooid, A-lijn, gekleurd, met print, midi, maxi. Ik draag ze allemaal even graag. Ik shop ze voornamelijk tweedehands bij de kringloop en op marktplaats. Verder zijn Think Twice en Episode ook favoriet om toffe exemplaren te scoren.

Styling van rokjes

Wat draag je nu op een rokje? En welke schoenen? Graag geef ik je mijn tips om je rokje op jouw manier te rocken!

De bovenkant:

 • hou je van basic: een wit shirt is altijd goed.
 • voor wat meer schwung kies je een gestreept shirt.
 • on the edge met een stoer (band)shirt
 • is het wat frisser, kies dan voor een coltrui: staat chic en houd je lekker warm
 • voor een speels effect: leg een knoop in de voorkant van een bloesje

De onderkant:

 • Sneakers: lekker comfy en casual
 • Laarsjes: vrouwelijk en chic
 • Stoere boots: stoer en edgy

Zin gekregen in nog meer rokjes inspiratie? Lees dan deze blog over de polkadotrok.

Ik hoop dat je lekker aan de slag kunt en je rokje op jouw manier gaat dragen. Laat het me zeker weten in de comments

Liefs Sandra

2 reacties

 1. Hermien - KouweKleren op 10 mei 2020 om 10:20

  Met mooi weer ben ik van van de midi-rok om zomers en toch gekleed voor de dag te komen. Soms vind ik die exemplaren met panty wat tuttig bij me staan, dus dan kies ik weer eerder voor een kort model. Rokjes zijn inderdaad volop vintage te vinden, heerlijk!

  • admin op 10 mei 2020 om 12:39

   Ik ben ook geen fan van midirok met panty! Liever kort met blote benen. Vintage rokjes toch de leukste

Laat een reactie achter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn e-book met 5 tips voor een slow fashion mindset

Queen of Vintage

sandra@queenofvintage.nl

KvK 80393519

BTW id NL003441324B63

Klantenservice
Volg mij op

© 2019 - 2021 Queen of Vintage | Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring