Stylingtips voor de tijgerprint: 3 toffe looks

Hello tijgerprint

De tijgerprint mag, net als haar andere collega’s (slang, zebra en luipaard) ook dit nieuwe seizoen weer lekker aan de bak. I love animalprint en kan er geen genoeg van krijgen. Zo ging ik in een vorige blog nog lekker los met een slangenrok. Mocht jij je afvragen hoe je met deze tijgerprint een beetje stylish verantwoord voor de dag kunt komen: ik geef je graag 3 stylingtips voor de tijgerprint om 3 toffe looks te creëren.

Lang leve de sale!

Allereerst: hoe kwam deze heerlijke rok in mijn kleerkast? Geheel tegen mijn principes in om geen nieuwe kleding meer te kopen, belandde hij, na slapeloze nachten, in de virtuele winkelmand van de Mango. Met een korting van 70 % rekende dat best fijn af.

In balans komen

Om weer in het reine met mijn duurzame ik te komen, draag ik de rok met items die ik in de kringloop heb gescoord. Mijn karma ook weer gerust gesteld. Lees hieronder mijn stylingtips voor de tijgerprint om deze bad ass print te rocken.

Ton sur ton

Met een coltrui in dezelfde kleurtoon als de rok, blijft de print classy en hou je de outfit rustig. Oranje is helemaal on trend, dus daarmee zit je zeker goed. Bruine laarsjes maken de look af. Voor wat edge kun je een zwart biker jasje dragen.

Lekker oversized

Nog zo’n fijne trendkleur: oker. In een lekkere oversized trui, geeft hij een toffe casual vibe aan je look. En heb je gezien hoe mooi die twee kleuren bij elkaar matchen? Voor wat meer silhouet, stop je de trui aan de voorkant wat in de rok. Zwarte punt laarsjes voor een fenimine touch en klaar ben je.

Rok ’n roll

Hoe fijn is een tijgerprint met een band tee? Denim jasje erover en niks meer aan doen zou ik zeggen. Op een paar stoere laarsjes na dan.

Welke look vinden jullie het leukst? Laat het me weten in de comments.

Wil je elke week geïnspireerd worden op fashiongebied en lezen hoe ik tweedehands items draag, abonneer je dan op mijn blog. Je ontvangt een mail mij elke verse blog.

Liefs Sandra

2 reacties

  1. leontine bal op 8 september 2019 om 12:41

    Inderdaad toffe looks allemaal. Mijn favoriet is de combinatie met roze maar de rest is ook heel leuk.

    • admin op 8 september 2019 om 13:03

      Dank je Lé. Ieder zijn ding nietwaar.

Laat een reactie achter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn e-book met 5 tips voor een slow fashion mindset

Queen of Vintage

sandra@queenofvintage.nl

KvK 80393519

BTW id NL003441324B63

Klantenservice
Volg mij op

© 2019 - 2021 Queen of Vintage | Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring