Style challenge: hoe draag je een camo short?

Er zijn van de kledingstukken die ver buiten mijn comfort zone liggen. Ja zelfs ik, met mijn liefde voor print en kleur heb een comfort zone waarin ik graag vertoef. Maar zo af en toe stuit ik op een kleding stuk waarvan ik denk: niet mijn ding, maar let’s give it a try. Zo stuitte ik op de lokale zaterdag markt op een camouflage print broek… een korte broek wel te verstaan. Voor 2 euro durfde ik de uitdaging wel aan.

Een korte broek dus. Gelukkig met hippe camouflage print. Weer helemaal on trend deze herfst. Ik daagde mijzelf uit om er iets “‘fashionable”‘ van te maken. Ik dook mijn kleerkast in en kwam met de volgende look waar ik mij zonder moeite op straat mee durf te vertonen.

Mixing prints

Door prints te mixen wordt de korte broek al meteen een stuk fashionable. Het zwart/ wit gestreepte shirt komt van de kringloop en is een klassieker die overal bij past. De stoere riem komt ook van kringloop en voegt wat edge toe. Door te kiezen voor witte sneakers houd ik de outfit lekker casual en comfy.

Wat vinden jullie van de camouflage print? Jay or nay?

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Wil je niets meer missen, abonneer je dan op mijn blog. Je ontvang dan een mail bij elke nieuwe post.

Liefs Sandra

1 gedachte over “Style challenge: hoe draag je een camo short?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *