Shoppen in je eigen kast!

Altijd een toffe outfit... gewoon uit je eigen kast

Queen-of-vintage_web (5)

Sta jij elke ochtend weer zuchtend voor je kast? Ervaar jij keuzestress bij het uitzoeken van outfits die écht bij jou passen ondanks een volle kledingkast? En trek jij daarom maar weer dezelfde items bij elkaar aan en vraag je je af hoe anderen toch zo "stylisch" voor de dag kunnen komen?

Hoe zou het zijn als je elke ochtend zonder moeite een outfit uit je kast kon pakken waarin je je goed voelt? Je complimenten krijgt over wat je draagt? En je weet wat je stijl is en daarom geen miskopen meer doet?

Met een Shoppen in je eigen kast sessie leer je welke kleding past bij jouw stijl en heb je tal van nieuwe combinaties waarin jij lekker kunt shinen.

De Shoppen In Je Eigen Kast Sessie is zowel online via Zoom als bij jou thuis te boeken.

Online Zoom sessie:

Voor de online sessie ontvang je een vragenlijst zodat ik beter inzicht krijg in je kast en je stijl. Stel daarbij ook gerust jouw specifieke stylingvragen, zodat ik die mee kan nemen in de sessie. Daarnaast vraag ik je alvast bepaalde items klaar te leggen zodat we lekker aan de slag kunnen. Tijdens de online sessie duik ik met een frisse virtuele blik jouw kast in en maak minstens 10 nieuwe combinaties met je eigen kleding. We gaan aan de slag met je favoriete items, basics en miskopen. En die ene feestjurk die je nooit meer draagt? Gaan we weer lekker-door-de-week- draagbaar stylen. Ik geef je hierbij mijn beste stylingtips en tricks zodat jij elke outfit op jouw stijl kunt aanpassen. Na de sessie heb je meer inzicht in je kledingstijl en kun je weer vooruit met een hernieuwde garderobe van minstens 10 nieuwe outfits. Wees voorbereid op talloze complimenten waar je die fantastische outfits vandaan hebt. Nou gewoon lekker uit je eigen kast!

VIP dag bij jou thuis:

Wees voorbereid op een super gezellige middag vol nieuwe inzichten, waarin jij lekker mag shinen!

Als voorbereiding op de VIP dag ontvang je een vragenlijst zodat ik beter inzicht krijg in je stijl. Stel gerust je specifieke stijlvragen dan nemen we die gewoon mee. Ook vraag ik je wat foto's van jezelf in je outfits. Op de dag dat ik naar jou toe kom, beginnen we lekker ontspannen met bakje koffie of thee. Even kennismaken en vragen die jij nog hebt kun je natuurlijk stellen. Dan is het tijd om je kast in te duiken en er letterlijk alles uit te halen. Ik bekijk elk item afzonderlijk en maak nieuwe outfits die helemaal bij jou passen. Ik vraag je deze aan te trekken zodat ik er een foto van kan maken. Na de sessie ontvang je deze als reminder voor jezelf. Je zult versteld staan van alle pareltjes die je in je kast hebt.  Ik geef je al mijn stylingtips en tricks zodat de outfits "helemaal jou" zijn. Aan het einde van deze heerlijke dag heb je minstens 15  nieuwe outfits, gewoon met de pareltjes uit jouw kast.  Na de sessie stuur ik je de foto's toe zodat je altijd een reminder hebt om op terug te vallen.

Wat levert het je op?

 • je bespaart tijd en geld: geen getreuzel meer voor je kast én je shopt gewoon uit je eigen kast
 • een puur verwenmoment voor jezelf: deze dag mag jij shinen!
 • tal van nieuwe toffe outfits, gewoon uit je eigen kast
 • stylingstips en tricks om een outfit helemaal op jou af te stemmen
 • nieuwe inzichten in jezelf en je stijl
 • je verkleint je ecologische voetstap: je draagt wat je al hebt, hoe duurzaam is dat?
 • tips om je kast verder te verduurzamen

Shoppen In Je Eigen Kast! Online

 • online Zoom sessie
 • 1 uur
 • minimaal 10 combinaties
 • stylingtips & tricks
 • nieuwe inzichten in jezelf en je stijl

€ 49,00 (inclusief BTW)

Shoppen In Je Eigen Kast! VIP Dag

 • Ik kom naar jou toe
 • 3 uur
 • minimaal 15 combinaties
 • stylingtips & tricks voor toffe outfits
 • nieuwe inzichten in jezelf en je stijl
 • een heerlijke verwendag waarin jij centraal staat
 • je ontvangt foto's van alle nieuwe outfits, handig als reminder!

€ 175,00 (inclusief BTW)

Vanaf 20 kilometer van Heerlen reken ik 19 cent per kilometer

Bonus!

Mocht je na afloop van de de online Zoom sessie of de VIP dag nog advies willen over een outfit, stuur me gerust berichtje via DM of Whattsapp. Ik denk graag met je mee.

Reviews

Jorien over de online styling sessie via Zoom:

"De stylingsessie van Sandra was echt heel leuk en gezellig! Ze geeft erg goede tips om nieuwe combinaties te maken zoals met je favoriete kledingstukken, miskopen, feestkleding en basic items. Voor iedere stijl zit er wel een leuke tip of combinatie bij. Sandra neemt echt de tijd en heeft passie om de kleding te stijlen en zorgde ervoor dat ik zelf ook heel enthousiast werd! Gelijk zin om nieuwe combinaties te maken en creatief te shoppen in mijn eigen kast. Echt een aanrader!"

 

Ingrid over de stylingsessie bij haar thuis:
''Vooraf aan de sessie ontving ik een vragenlijst met een aantal vragen over mijn kledingstijl. Aan de hand van deze vragen ging ik weer eens bewust nadenken over mijn eigen voorkeuren.
Tijdens de sessie bleek dat ik meer printjes draag dan ik vooraf had gedacht. Ook kwamen we erachter dat ik altijd dezelfde combinaties draag. Het was geweldig om te zien hoe Sandra losse kledingstukken moeiteloos met elkaar combineerde. Het resultaat was een stuk of 15 verrassende outfits.
Sandra heeft een fijne manier van werken. Ze houdt rekening met eigen wensen en
voorkeuren, maar daagt ook uit om uit de comfort zone te stappen en kledingstukken op verschillende manieren te dragen. Na de sessie keek ik weer met hernieuwd enthousiasme en zelfvertrouwen naar mijn eigen kleding. Bedankt Sandra voor de
gezellige dag en de nieuwe inzichten die ik heb gekregen!''

 

Nog vragen?

Ben je enthousiast geworden maar heb je nog wat vragen? Snap ik helemaal! Dan bellen we toch even? Laat het even via de mail (sandra@queenofvintage.nl) of DM (@queenofvintage1977) weten, dan maken we een vrijblijvende belafspraak!

Queen of Vintage

sandra@queenofvintage.nl

KvK 80393519

BTW id NL003441324B63

Klantenservice
Volg mij op

© 2019 - 2021 Queen of Vintage | Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring