Hey hallo! Ik ben Sandra

Mijn passie voor tweedehands pareltjes begint met een groen bomberjasje...van de H&M.

London, zomer 2014 maakte mijn hart een sprongetje toen ik mijn eerste tweedehands aankoop deed: een groen bomberjasje van de H&M. Dolblij was ik met dit "unieke" 'item, dat ik helemaal op mijn eigen manier kon stylen. Dat het een jasje van een fast fashionmerk was en dus helemaal niet zo uniek, kwam later pas bij me op.

Mijn liefde voor secondhand en vintage is sindsdien alleen maar gegroeid en ik heb inmiddels een goed gevuld notitieboek met toffe adresjes verzameld.  Mijn "vintage radar" heb ik ook flink kunnen aanscherpen om voor jullie de mooiste pareltjes te spotten. 

Het idee voor deze webshop komt voort uit mijn overtuiging dat er meer dan genoeg toffe kleding is die nog met veel liefde gedragen kan worden. Met Queen of Vintage webshop wil ik graag mijn steentje bijdragen aan jouw duurzame garderobe. Hierdoor maak jij jezelf én de wereld een stukje mooier.

Met mijn collectie wil ik vrouwen blij maken die kleding als creatieve uitlaatklep zien en niet bang zijn voor een beetje “joie de vivre”. Daarom: toffe printjes en kekke kleurtjes, in een fijne mix van tweedehands en vintage. Want juist door deze combinatie kun jij je eigen unieke outfits rocken.

Kijk lekker rond tussen mijn pareltjes en als jouw hart een sprongetje maakt, mag "The Queen" dan voor cupido spelen? 

Liefs Sandra

Queen-of-vintage_web (19)
Queen of Vintage

sandra@queenofvintage.nl

KvK 80393519

BTW id NL003441324B63

Klantenservice
Volg mij op

© 2019 - 2021 Queen of Vintage | Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring