Hey hallo, ik ben Sandra

 

Vintage kleding is uniek en dat maakt dat jij de enige bent die het op jouw manier kan rocken. Daarnaast is het vaak van betere kwaliteit én duurzaam. Want je stoot geen extra CO2 uit, verspilt geen water, vervuilt de aarde niet met pesticiden en draagt bij aan de afname van de kleding afvalberg. Hoe tof is dat?

Mijn liefde voor tweedehands en vintage kleding begon in 2014 toen ik in een charitiyshop in London mijn eerste secondhand item kocht. Het was liefde op het eerste gezicht met een groen bomberjasje. Ik weet nog goed de opwinding die ik voelde toen ik besefte dat ik iets unieks in handen had dat ik op mijn eigen manier kon stylen.

Sinds die tijd is mijn "'vintage love"' alleen maar toegenomen en heb ik mijn neus voor de mooiste vintage pareltjes steeds meer verfijnd.

Juist de opwinding van het vinden van het perfecte vintage pareltje, gun ik jou ook van harte. Ik weet hoe het voelt als je hart een sprongetje maakt wanneer je het item van je dromen hebt gevonden. Met deze missie startte ik in 2019 mijn webshop Queen of Vintage.

Queen of vintage webshop heeft een unieke, steeds wisselende collectie van toffe preloved en vintage items waarmee jij je eigen stijl kunt creëren. Daarnaast lever je ook een positieve bijdrage aan de aarde.

Kijk lekker rond en als je hart een sprongetje maakt, mag The Queen dan voor cupido spelen?

 

Liefs Sandra

Queen-of-vintage_web (19)
Queen of Vintage

sandra@queenofvintage.nl

KvK 80393519

BTW id NL003441324B63

Klantenservice
Volg mij op

© 2019 - 2021 Queen of Vintage | Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring