Print Party

 

OK ik hoor je denken:  hoeveel prints kun je in één jasje dragen: luipaard gemixt met zebra en doe eens gek, neon erbij?  Dat was mijn eerste gedachte ook toen ik dit jasje bij de kringloop spotte. Ik deed een dappere poging in het pashokje maar ik “voelde” het jasje niet. Terughangen dus en door met mijn leven. Dat lukte niet helemaal, want het jasje bleef door mijn hoofd spoken. Uit ervaring weet ik dan dat het een BUY item is (wellicht heel herkenbaar voor jullie). Ook de gedachte dat iemand anders er met het jasje vandoor zou kunnen gaan, kon ik niet verdragen. Terug naar de winkel dus, waar het thank God nog hing. Ik twijfelde geen seconde meer, griste het jasje van het rek en tikte aan de kassa welgeteld 4 euro af. Zo, die was in the pocket.

Hoe nu dit hysterische jasje te stylen? Ik hou het simpel en kies voor basisstukken die altijd goed zijn: de high wasted mom jeans en het witte shirt. Witte sneakers met, waarom ook niet, luipaard sokken.

Jasje: Kringlooop/ Broek: ZARA/ Shirt: Zeeman/ Schoenen: Marktplaats

Wat vind jij van dit jasje: HOT or NOT? Laat het me weten!


Bedankt voor het lezen van dit artikel!


Liefs Sandra

6 gedachten over “Print Party

  1. Wat leuk!! Vooral met basic wit en spijker! 👌
    Ps. Leuk jouw site, ik ben ook fan van snuffelen naar leuke kleding in de kringloopwinkel, word ook blij bij t afrekenen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *