Mijn favoriete printjes

Wie mij kent weet dat ik dol ben op prints. Met een tof printje voel ik dat ik de hele wereld aan kan. Het geeft net iets meer schwung aan de dag, vind ik. In de kringloop vind je talloze printjes en ik heb dan ook een hele verzameling in mijn kleerkast hangen.

Trends en dus ook printjes komen en gaan, maar wat mij betreft zijn er een aantal die ik altijd zal blijven dragen. Deze wil ik graag met jullie delen. Laat me vooral weten welke print jij de leukste vindt.

Animal print

Animal print is mijn favoriet aller tijden. Luipaard, tijger slang, zebra ik vind ze allemaal even tof. Wat de styling betreft is het een kwestie van doseren. Ik draag vaak één opvallend item (bijvoorbeeld een luipaard rokje) en kies dan items die minder opvallend zijn, zoals een zwarte coltrui en zwarte pany. Zo blijft de print de eye catcher en blijft je outfit in balans.

Camouflage print

De camouflage ook wel army of leger print genoemd, is ook een favoriet. Op het eerste gezicht stoer, maar als je hem combineert met toffe items, kun je er een hele andere draai aan geven. Neem bijvoorbeeld het camouflage rokje. De print oogt super stoer, maar omdat het rokje is en ik er laarsjes bij draag, oogt de outfit heel girly. Ook kan de camouflageprint prima gecombineerd worden met een stoer shirt of een streepjesshirt.

Ruiten

Ruiten zijn er in vele soorten en maten. Wie kent de Burberry en Schotse ruit niet? Ook de pied de poule timmert lekker aan de weg dit seizoen. En wat te denken van het Brigitte Bardot ruitje? Genoeg keus zou ik zeggen. Maar hoe draag je nu zo’n uitgeproken print?

Juist door hem te combineren met toffe items, geef je de ruit een frisse upgrade. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de combinatie van een leren broek en een ruit blazer. Of een bandshirt met een pied de poule rok. Met schoenen kun je ook een statement maken. Sneakers of stoere laarsjes spicen de “oudbollige”ruit lekker op.

Welke print is jouw favoriet? Laat het me zeker even weten in de comments.

Wil je wekelijks een portie outfit inspiratie met tweedehands kleding? Laat dan je mail adres achter en je ontvangt een mail bij elke verse blog.

Liefs Sandra

2 reacties

  1. leontine bal op 7 december 2019 om 21:57

    Voor mezelf ben ik niet van de printjes maar wat staat het jou toch allemaal leuk Sandra.
    Ik val het meest op die outfits met die mooie blazer maar nogmaals: die printoutfits staan je ook super.

    • admin op 8 december 2019 om 11:22

      Dank je Lé.

Laat een reactie achter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn e-book met 5 tips voor een slow fashion mindset

Queen of Vintage

sandra@queenofvintage.nl

KvK 80393519

BTW id NL003441324B63

Klantenservice
Volg mij op

© 2019 - 2021 Queen of Vintage | Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring