Hoe draag je een band shirt?

 

 

 

Bandshirts kunnen bij mij niet stuk. Het geeft je outfit direct een heerlijke rock ‘n’ roll vibe.  Niet dat ik een die hard fan ben van de band op dit shirt, maar ik viel voor de kleuren en grapics. Deze gasten stonden al te rocken terwijl ik nog in de luiers lag (guess my age!), dus ik heb nooit vooraan staan gillen bij een concert. Ik scoorde dit shirt op United Wardrobe, een online platform waarbij je uit de kleerkast van andere fashionista’s kunt shoppen. De kringloop 2.0 dus. De kleuren roze en geel clashen lekker met de stoere grapic afbeelding van de band. Cool!

Het dragen van bandshirt kan lastig zijn, want hoe draag je dit uitgesproken item zonder dat je er als een wanhopige groupie bij loopt? Hier geef ik je mijn tips voor een casual look.

Mix met denim. Het meest eenvoudig en voor iedereen haalbaar: pak een jeans die lekker zit. Voor mij is dat een high waisted mom jeans. Het bruine biker jasje past mooi bij de kleuren van het shirt en staat lekker stoer. Laarsjes aan de voetjes en klaar. Hoe moeilijk was dat?

Broek: ZARA/ Shirt: United Wardobe/ Jasje: kringloop/ Schoenen: nieuw

 

 

Draag jij ook weleens een bandshirt?

Bedankt voor het lezen!

Liefs Sandra

6 gedachten over “Hoe draag je een band shirt?

  1. Heel Leuk. Ik ga zelf niet in een bandshirt lopen, guess MY age as well) maar ik kan niet wachten tot ik een momjeans heb. Ik hoop dat ik die binnenkort kan bemachtigen, liefst samen met mijn schoondochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *