Hoe draag je het legerprint jasje: 3 toffe looks

Laten we het eens over de legerprint hebben: in de basis lekker stoer, maar door de camouflage kleuren ook weer niet té opvallend. In een eerdere blog stylde ik al een camouflage short. Maar hoe draag je het legerprint jasje nu eigenlijk?

De eye catcher in deze blog scoorde voor 5 pond in een charityshop in London. Je kunt er lekker veel kanten mee op, afhankelijk van de items die je kiest om mee te combineren. Veel kijk- en leesplezier en laat me weten welke look jij het leukste vindt.

Look 1: Mixing prints

Streepjes geven je outfit net even wat meer schwung dan een gewoon basic shirt. Wat mij betreft een must have in elke kleerkast. In combinatie met het legerjasje en een high waisted denim heb je super easy een casual look te pakken.

Look 2: Rock ‘n’ roll vibes

Ik hou van een goed bandshirt. Deze komt van Marktplaats Met een toffe grapic een echte eye catcher. In combinatie met het legerjasje een coole outfit.

Look 3: Laagjes

Met een hoodie voeg je meteen wat streetvibes aan je look toe.  Ook fijn voor als het wat kouder is en je niet meteen met een dikke jas wilt rondlopen, zijn laagjes als deze ideaal.

Ik hoop je met mijn blog “‘hoe draag je het legerprint jasje” te geïnspireerd om de legerprint zef ook te gaan rocken. Laat me weten welke look jij jij het leukste vond.

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Wil je wekelijks geïnspireerd worden door toffe outfits met tweedehands kleding, laat dan je mail adres achter (helemaal onderaan de pagina). Je ontvang dan een mailtje bij elke verse nieuwe blog.

Liefs Sandra

 

 

 

2 reacties

  1. leontine bal op 23 september 2019 om 11:22

    Een legerprint en toch uitermate flatteus. Ik had nooit gedacht dat dat mogelijk was. Daar moet je onze queen of vintage voor hebben. Complimenten weer, ook aan de fotografe.

    • admin op 23 september 2019 om 14:23

      Dank je Lé.

Laat een reactie achter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn e-book met 5 tips voor een slow fashion mindset

Queen of Vintage

sandra@queenofvintage.nl

KvK 80393519

BTW id NL003441324B63

Klantenservice
Volg mij op

© 2019 - 2021 Queen of Vintage | Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring