Hoe draag je een vintage rok?

Vintage parel

Tijdens mijn zoektochten in de kringloop kom ik vaak toffe dingen tegen waar ik superblij van wordt. Maar af en toe stuit ik op iets wat ECHT HEEL ERG TOF is. Neem deze rok: ik viel gelijk voor het supergave patroon en het model. Een echte eye catcher!

30 jaar oud

Thuis kwam ik erachter dat de rok van West Duitse makelij is. Echte “deutsche gründlichkeit” van minstens 30 jaar geleden dus. En dat zie en voel je: want de stof is van supergoede kwaliteit. Mijn fantasie sloeg meteen op hol: wie heeft deze rok gedragen? Bij welke gelegenheden en hoe werd ie gestyled?

 

 

Style challenge

Ik vind het superleuk om deze “grannie” op een toffe manier te stylen zonder dat ik zelf op een grannie lijk. De rok op zichzelf is al een echte eye catcher en daarom kies ik voor een simpel zwart shirt. Door een stoere riem voeg ik wat “‘edge” toe.  Basic zwarte laarsjes voor een stoere touch. En met lekker biker jasje maak ik de look helemaal van nu.

Outfit:

Rok: Het Goed Eindhoven/ Jasje: Kringloop/ Shirt: Zeeman/ Schoenen: nieuw

 

Heb jij ook nog een echte “grannie” in de kast hangen? Draag je het nog wel eens?

Bedankt voor het lezen van mijn blog.

Wil je niets meer missen, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan een mailtje als er een verse blog online is

 

Liefs Sandra

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *