Hoe draag je een slangenprint rok?

Naast de luipaard print, is de slangen print ook goed vertegenwoordigd in mijn kleerkast. Een heerlijk stoer printje waar je verschillende kanten mee op kunt. Ik scoorde deze toffe rok voor 2,50 bij Opnieuw & Co in Rotterdam.

Slangen print lastig te stylen? Niet in combinatie met de juiste items! In mijn blog laat ik je zien hoe je 3 verschillende looks kunt maken.

 

 

Downdressen

Slangenprint iets te heftig? Houd het simpel met een wit shirt en simpele booties. Als het te koud wordt, gooi je er een denim jasje over. Een gekleurd tasje erbij en klaar ben je.

Matchy matchy

Ook mooi is het om in dezelfde kleurtoon te blijven: in dit geval de herfsttinten. Ik kies voor een okergeel topje dat supermooi matcht met de beige rok. Een bruin bikerjasje doet de rest. Om het geheel wat spannender te maken, kies ik voor stoere boots.

All the way

Helemaal in to snake print? Kies dan voor een stoer band shirt. Ik trok een een klassieker uit de kast: het Stones shirt. Zwarte boots maken de stoere look compleet.

 

Welke look vind het leukst? Laat het me weten in de comments!

Bedankt voor het lezen van mijn blog.

Wil je wekelijks geïnspireerd worden door toffe outfits uit mijn tweedehands kledingkast? Laat dan je mail adres achter en je ontvangt een berichtje bij elke nieuwe blog. Zou ik supertof vinden!

 

Liefs, Sandra

Foto’s: Sylvia Kandemir

2 gedachten over “Hoe draag je een slangenprint rok?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *