Zo draag je een ruitbroek: 3 keer anders

De ruit is weer terug van weggeweest. En hoe! We gaan hem dit najaar in veel kleuren en patronen tegenkomen. Van schotse ruit tot pied de poele en alles wat daar tussen ligt. Leuk, hoor ik je denken, maar hoe draag je een ruitbroek?

Niet meteen enthousiast? Kan ik inkomen. De ruit heeft een beetje een stoffig imago. Maar mag ik je even herinneren aan de nineties, toen Cher uit de film Clueless door de schoolgangen paradeerde in haar iconische geel zwart ensemble van rok en blazer? En ook de grunge trend zat vol met geruite bloesjes en broeken.

Eye catcher

Dan nu de ster van deze blog: een klassieke ruitbroek met een lekkere high waisted fit. Ik besprak hem al eens in een eerdere blog. Een fijne eye catcher om toffe looks mee te maken. Ik laat je hier drie manieren zien om hem te dragen.

Statement shirt

Wat ik echt supertof vind is om te knallen met een statement shirt als contrast met de klassieke ruit. Hoe kan dat beter met een Harley Davidson shirt? Ik kocht dit shirt bij Beyond Retro in London Lekker comfortabel met witte sneakertjes.

Casual vibes only

Al die ruiten toch iets te heftig? Kies dan voor een simpel zwart shirt en gooi en een denim jasje overheen.  En voilà: een casual lookje.

Date night

Voor een date night outfit kies ik voor een oker geel biker jasje. De kleur matcht goed bij het beige van de broek. Laarsjes met hak maken deze look compleet voor een avondje uit.

Ik hoop met mijn blog: hoe draag je een ruitbroek, te hebben geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan met toffe looks.

Bedankt voor het lezen van mijn blog.

Wil je niets meer missen, abonneer je dan op mijn door je mail adres in te vullen. Je ontvangt een mail als er een nieuwe blog online is.

Liefs, Sandra

2 reacties

  1. leontine bal op 14 september 2019 om 19:00

    Nou Sandra, dat zwart-gele ensemble staat jou net zo goed als Cher destijds. Wat knap dat
    je de titel van die film nog weet. Ik was die allang vergeten. Leuke foto’s, zoals we dat gewend zijn en veel mogelijkheden om “een ruit” te dragen, voor jong en oud en alles ertussenin.

    • admin op 16 september 2019 om 12:37

      Google doet wonderen als je iets niet meer weet. Dank weer voor je leuke reactie!

Laat een reactie achter





Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn e-book met 5 tips voor een slow fashion mindset

Queen of Vintage

sandra@queenofvintage.nl

KvK 80393519

BTW id NL003441324B63

Klantenservice
Volg mij op

© 2019 - 2021 Queen of Vintage | Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring