Hoe draag je een ruit broek

Deze toffe broek scoorde ik in een vintage winkel in London. Was ik op zoek was naar een ruit broek? Not at all!  En dat is nou juist het leuke aan vintage shoppen: je loopt tegen de leukste dingen aan zonder dat je wist dat je ze wilde hebben.

 Heavy Duty

 Omdat de broek een nogal klassieke uitstraling heeft, kies ik voor het contrast een lekker stoer shirt. En zeg nou zelf: wat is er stoerder dan een Harley Davidson shirt? Clashing to the max! Een stoere riem voor een beetje extra pit. Om het geheel wat de downdressen kies ik voor een simpele witte sneaker.

Outfit credits:

Broek: Here After/ Shirt: Beyond Retro/ Riem: Kringloop/ Schoenen: Marktplaats

Bedankt voor het lezen van mijn blog 

Liefs, Sandra

 

 

2 reacties

  1. Ellen Boone op 10 juni 2019 om 13:23

    De broek is zalig. Ik zou er ook voor gevallen zijn.

    • admin op 10 juni 2019 om 16:40

      Dank je!

Laat een reactie achter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn e-book met 5 tips voor een slow fashion mindset

Queen of Vintage

sandra@queenofvintage.nl

KvK 80393519

BTW id NL003441324B63

Klantenservice
Volg mij op

© 2019 - 2021 Queen of Vintage | Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring