Hoe draag je een ruit broek

Deze toffe broek scoorde ik in een vintage winkel in London. Was ik op zoek was naar een ruit broek? Not at all!  En dat is nou juist het leuke aan vintage shoppen: je loopt tegen de leukste dingen aan zonder dat je wist dat je ze wilde hebben.

 

 Heavy Duty

 

Omdat de broek een nogal klassieke uitstraling heeft, kies ik voor het contrast een lekker stoer shirt. En zeg nou zelf: wat is er stoerder dan een Harley Davidson shirt? Clashing to the max! Een stoere riem voor een beetje extra pit. Om het geheel wat de downdressen kies ik voor een simpele witte sneaker.

Outfit credits:

Broek: Here After/ Shirt: Beyond Retro/ Riem: Kringloop/ Schoenen: Marktplaats

Bedankt voor het lezen van mijn blog 

 

Liefs, Sandra

Foto’s: Sylvia Kandemir

 

 

2 gedachten over “Hoe draag je een ruit broek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *