Hoe draag je een jumpsuit?

Deze toffe jumpsuit scoorde ik bij Rataplan in Den Haag. De grootste kringloop van Nederland, dus reken maar dat ik daar eens een kijkje wilde nemen. En ik werd niet teleurgesteld want deze is echt megagroot! Ik ben er twee uur zoet geweest en met een flinke buit thuis gekomen. Waaronder dus deze jumpsuit voor 5 euro. Uiteraard viel ik direct voor de luipaardprint. Eenmaal aangepast werd ik verliefd op de heerlijke loose fit. Kortom: een heerlijk item om eens lekker los te gaan met stylen.


Knallen met kleur!

Voor mij zijn okergeel en luipaardprint voor elkaar gemaakt. Het gele Adidas shirt met strepen op de mouwen geeft deze look een sporty vibe. Met sneakers ben je ready yo go!

Jumpsuit: Rataplan Den Haag/ Shirt: Kringloop Maastricht/ Schoenen: Marktplaats

 

Draag jij weleens een jumpsuit?

Bedankt voor het lezen van mijn blog!

Wil je niets meer missen, volg mijn blog dan. Zou ik supertoF vinden!

 

Liefs Sandra

Fotos: Sylvia Kandemir

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *