Hoe draag je een bloemenprint jurk?

De bloemenprint heb ik lang aan mij voorbij laten gaan. Veel te girly naar mijn smaak. Tot ik steeds vaker de bloemenjurk in combinatie met stoere items als de bikerjas voorbij zag komen. Daar kon ik wel wat mee!

Radar

De “bloemenprint radar” stond dus aan bij mijn bezoekjes aan de kringloop. En toen ik dit exemplaar in de kringloop Hoensbroek voor 2,50 spotte, wist ik dat deze jurk voor mij bestemd moest zijn. Ik viel gelijk op de prachtige bruintinten met oranje en geel. Deze zou ik weleens gaan rocken!

Help is on it’s way

Wil jij de bloemenprint nu ook rocken, maar weet je niet goed hoe je hem moet dragen, lees dan vooral verder. Want ik laat je 3 toffe looks zien, waar er vast wel één voor jou bij zit! Veel kijk en leesplezier en laat me vooral weten welke look jij het leukste vind.

Herfst palet

De kleuren van de jurk passen prima in het herfst palet van bruin, oranje en geel. Een fijn coltruitje onder de jurk is een must voor de herfst en winter. Het oker biker jasje kleurt lekker mee. Voor wat extra pit én een mooi silhouet is een stoere riem onmisbaar (kringloop: 1 euro). Bruine laarsjes en je bent klaar.

Down to earth

Wil je het lekker casual houden kies dan voor een denim jasje. Ik hou van een oversized fit, als tegenhanger van de girly jurk. Om toch de kleur erin te houden draag ik een okergele coltrui. Stoere zwarte booties maken de look helemaal af.

Stoer

Wil je de bloemjurk écht eens anders dragen, kies dan voor een klassiek zwart bikerjack. Hoe tof zijn die twee samen? De girly bloemenprint krijgt lekker wat edge en daar hou ik van. Bruine laarsjes om het geheel wel wat vrouwelijk te houden.

Welke look vind jij het leukst? Laat het me weten in de comments

Wil je wekelijks een portie stylingtips en outfit inspitatie met tweedehands items krijgen? Abonneer je dan op mijn blog onderaan de pagina. Je ontvangt een mailtje bij elke verse blog.

Liefs Sandra

2 reacties

  1. leontine bal op 16 november 2019 om 11:24

    Wat een vrolijke herfstoufits. Ik ben zelf altijd huiverig voor bloemetjesjurken omdat ik op
    leeftijd ben maar als het zo kan…..Ik ga beslist eens op pad in een kringloop met het doel een leuke bloemetjesjurk op de kop te tikken. Ik vind alle looks leuk Sandra met een lichte voorkeur voor die met het gele jasje.

    • admin op 18 november 2019 om 15:05

      Ja het gele jasje is echt een herfst item.

Laat een reactie achter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn e-book met 5 tips voor een slow fashion mindset

Queen of Vintage

sandra@queenofvintage.nl

KvK 80393519

BTW id NL003441324B63

Klantenservice
Volg mij op

© 2019 - 2021 Queen of Vintage | Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring