Hoe draag je een blazer?

Ik hou van blazers. Supermakkelijk om laagjes mee te maken. En het geeft je outfit direct een “volwassen” look.  Ik scoorde dit exemplaar bij de Winkel van Sinkel voor 4 euro.  De fit is lekker oversized. En het klassieke ruitje vind ik supertof.

Kies voor contrast

Qua styling kun je met een blazer veel kanten mee op. Van casual tot sjiek.  Ik kies hier voor een nette look, maar wel met een stoere vibe. Hiervoor is de leerlook broek perfect. Dit item geeft je outfit net wat meer pit.  De rest houd ik rustig met een zwart shirt. Door de mouwen op te rollen, houd ik het luchtig. De stoere laarsjes houden de pit er lekker in.

Ouftit credits:

Jasje: Winkel van Sinkel/ Broek: kringloop/ Shirt: kringloop/ Laarsjes: nieuw

Bedankt voor het lezen van mijn blog.

Draag jij weleens een klassieke blazer? En hoe draag je hem?

Wil je niets meer missen, volg mijn blog dan. Je ontvangt een mail als er een nieuwe blog online is

Liefs, Sandra

Foto’s: Sylvia Kamemir

6 gedachten over “Hoe draag je een blazer?

  1. Ik vind het ook een mooi ensemble en die blazer ziet er uit als nieuw. Ik zou zelf een oversizede blazer willen hebben voor op m’n momjeans. Misschien bij een volgende kringlooptoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *