Heerlijke teddy coat voor 4 euro!

Waar kan de eerste blog van 2020 beter over gaan dan over een heerlijk warme winterjas? Aangezien de winter nog enkele maanden in ons land zal vertoeven, zeker geen overbodige luxe. Ik was al een tijdje op zoek naar een teddy coat in een herfst kleur. Nu kon ik hem wel voor 60 euro in mijn winkelmandje droppen, maar als echte budget fashionista besloot ik geduldig te wachten tot de teddy coat op mijn kringloop pad kwam.

Kringloop geluk

Op een goede dag kon ik hem dan eindelijk verwelkomen in mijn leven. Leverancier van dit kringloopgeluk is de kringloop Tilburg. Daar tussen de andere jassen, hing mijn nieuwe liefde: een heerlijke warme teddy coat. In een mooie camel kleur. Hup het pashok in en natuurlijk zat hij als gegoten. Bij de kassa aangekomen mocht hij voor 4 euro mee naar huis.

De jas is al een eye catcher op zich, dus houd ik de rest van de outfit rustig. Denim mom jeans, witte coltrui en stoere boots, meer moet er niet zijn om mijn teddy te laten shinen.

Wat vind jij van de teddy coat: yay of nay?

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Wil jij geïnspireerd worden door outfits met tweedehands kleding, laat dan je mail adres achter. Je ontvangt dan een mail bij elke verse blog.

Liefs Sandra

Foto’s: Sylvia Kandemir

1 gedachte over “Heerlijke teddy coat voor 4 euro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *