Fijn jurkje van Appel & Ei Nijmegen

Zo nu en dan plan ik een vintage shop tripje naar een voor mij nog onbekende stad. Van te voren ga ik op zoek naar de leukste adresjes die ik vlijtig in mijn notitieboekje neerpen. Het is dan ook niet geheel toevallig dat ik bij Appel en Ei terecht kwam. Een mooi ingerichte winkel met verschillende vestigingen in het land. Onderdaan deze blog deel ik nog meer leuke adresjes voor een dagje Nijmegen. Maar eerst aandacht voor dit kringloop pareltje.

Designer piece?

Met dit fijne jurkje ben ik erg in mijn nopjes: ik hou van de oranje- en bruin tinten. De verticale streep smokkelt optisch een paar centimeters aan mijn bescheiden gestalte toe. Daarnaast is de lengte prima: tot net over de knie. Hij is van het merk Jaqueline de Young, geen designer piece, maar je betaalt al gauw 40 euro voor zo’n jurk. Ik betaalde 12,95. Een mooi prijsje.

100% Slow

Ik stylde deze jurk met allemaal items uit mijn kledingkast: een okergele coltrui, een toffe riem en bruine laarzen. Al met al een prima voorjaarsoutfitje. Laat de lente maar komen!

Zin gekregen om lekker te gaan schatgraven in Nijmegen? Dit zijn mijn favoriete plekken:

Voor prima tweedehands kleding ga je naar Reshare Store, Het Goed, Appel en Ei

Zoek je wat apartere items, denk printjes en kleur, check dan Sussies Vintage en Habbekrats

Wil je het echt groots aanpakken, dan moet je bij Fabrics & More zijn: 400 m2 aan vintage kleding van de jaren 60 tot en met 90.

Bedankt voor het lezen van deze blog.

Liefs Sandra

3 gedachten over “Fijn jurkje van Appel & Ei Nijmegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *