De buit van Treebeek

Remember mijn shoppingtrip naar Leger des Heils in Treebeek? Vandaag wil de toffe items die ik heb gescoord met jullie delen. Ik viel met mijn neus in de boter want het was SALE die dag. In totaal betaalde ik 4 euro 50 voor de zebra rok, “Versace” shirt, luipaardshirt én het tasje. Ja je leest het goed: 4 euro 50! Get my point on buying secondhand? 


Zebra alert!

Superleuke rok met zebraprint, goeie lengte en een hoog zwiergehalte. In combinatie met geel: lekker vrolijk en funky: zo zie ik het graag. Witte sneakers voor een comfy look.

 


Versace Vibes

De print op dit shirt deed mij erg denken aan Versace: lekker over de top! Houd daarom de basis rustig met een zwarte legging en zwarte stoere boots. Gooi er een denim jasje overheen en het geheel blijft in balans.  Het gele tasje knalt lekker mee.

 

Leopard love
Deze kon ik niet laten liggen en moest  ik aan mijn verzameling toevoegen. Want hé: van luipaard heb je nooit genoeg, toch? Met een zwarte kokerrok en sneakers houd ik het lekker casual. Het gele tasje zorgt voor a pop of colour.

Welke look vind jij het leukst?

Bedankt voor het lezen van mijn blog.

Wil je niets meer missen, volg mijn blog dan.

Liefs Sandra

4 gedachten over “De buit van Treebeek

  1. Wat toevallig. Ik ben net terug van een plaatselijke Kringloop en heb daar voor 2 euro een paar boeken gekocht. Met kleding wacht ik nog een paar dagen op mijn schoondochter en hoop dan ook mijn slag te slaan.Zo’n rok vind ik bv. super!

    1. Kringlopen is als schatzoeken: je weet nooit waar je mee thuiskomt. Wellicht zit er een pareltje tussen! We gaan zeker kijken voor een rok

  2. Hoi Sandra,wat leuk al die outfits die je voor een prikkie op de kop tikt! Ze zijn alledrie erg leuk! Ik zou alleen de rokken iets lager dragen zodat het bovenlijfje iets langer wordt! Of de shirts er wat meer overblousen dat maakt het bovenlichaam wat langer! Leuke combies en de schoenenkeuze is top! Dat maakt het inderdaad sportief/stoer!En wat een goede fotograaf/fotograve! Groetjes Désirée

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *