Cozy luipaard jurk voor 5 euro!

luipaard jurk

Deze toffe luipaard jurk heeft op mij liggen wachten bij Petra Used & Vintage Clothing in Tilburg. Een superleuke winkel met veel keus, prima kwaliteit en fijne prijsjes. Deze jurk tikte ik af voor 5 euro. Dat is toch geen geld voor zo’n tof item!

Hij heeft een heerlijke oversized fit en is lekker warm. Ideaal voor de koude dagen die komen gaan. Met de kleur oker pak ik deze herfst trendkleur ook lekker mee.

Wil je weten hoe ik deze jurk draag, lees dan vooral verder. Verder geef ik nog tips om deze jurk casual en date night proof te dragen. Veel lees- en kijk plezier en laat me in de comments weten wat je van deze outfit vindt!

luipaard jurk met zwarte panty en dr martens
oker luipaardjurk met stoere laarsjes
oker luipaard jurk met leren bikerjack en stoere laarsjes
oker luipaard jurk
oker luipaard jurk en zwart leren
oker luipaard jurk
oker luipaard jurk

Styling tips

Wat styling betreft kun je er alle kanten mee op. Gecombineerd met de juiste items creëer jij de look die je wilt. Lees hieronder mijn tips:

  • Hier draag ik hem lekker stoer met een zwarte panty en stoere boots.
  • Wil je meer casual, draag dan zwarte sneakers met een denim jasje.
  • Voor date night kies ik voor bruine laarsjes met een hak en een bruin bikerjasje.

Bedankt voor het lezen van mijn blog. wil je wekelijks geïnspireerd worden door toffe outfits met tweedehands kleding, abonneer je dan op mijn blog, door je mail adres achter te laten. Je ontvangt dan een mail bij elke nieuwe blog.

Liefs Sandra

2 gedachten over “Cozy luipaard jurk voor 5 euro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *