Over mij…

Hey hallo en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Ik ben Sandra, vintage lover, styling freak en zelfverklaard Slow Fashionista. Ik ben deze blog begonnen vanuit mijn passie voor tweedehandskleding. Toen ik mij steeds bewuster werd van de vernietigende impact van fast fashion op onze prachtige planeet, kon ik niet anders dan stoppen met het kopen bij de grote ketens. Ik dook in de wereld van slow fashion en kwam daar supertoffe dingen tegen waar mijn hart sneller van ging kloppen.

Ik besloot deze ontdekkingen te willen delen met zoveel mogelijk mensen en wil heel graag jouw inspiratiegids voor slow fashion zijn. Met lekker leesbare blogs, toffe foto’s en de nodige humor. Want het hoeft allemaal niet zo zwaar te zijn. Hiermee wil ik je inspireren om jouw eigen pad te volgen in het maken van bewustere keuzes in het aanschaffen van je kleding.

Wat kun je zoal verwachten op dit blog? Nou heel veel! Om maar wat te noemen: tips & tricks om in Fast Fashion Rehab te gaan (en vol te houden!). Ik laat je zien welke toffe dingen je allemaal kunt doen met de tijd die je dan overhoudt. Daarnaast neem ik je mee naar inspirerende alternatieven als je iets nieuws in je kast wil hebben. Wat dacht je van tweedehands, lenen of ruilen?

Kortom: ik sta te popelen om jou te inspireren met allemaal toffe dingen om zelf je eigen weg te vinden in de wereld van slow fashion. Om zo, samen de wereld beetje mooier te maken.

Let’s take it slow…

Foto: Anita Hondong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *