3 toffe looks met de coltrui

Jarenlang moest ik er niets van hebben. Maar sinds ik mijn inner fashionista heb losgelaten, is het één van mijn favoriete kledingstukken: de coltrui. En ik ben niet de enige, want menig modeliefhebber loopt ermee weg. Daarnaast ook lekker warm in de winter en daar hou ik van, want als echte koukleum kan ik wel wat extra warmte gebruiken.

Keuze genoeg

Sinds ik aan mijn liefde voor coltruien heb toegegeven, spotte ik ze overal in de kringloop. Inmiddels heb ik mijn kast aardig kunnen vullen met coltruien in vele kleuren en pasvormen. Aan keuze dus geen gebrek.

In deze blog wil ik een van mijn favorieten laten shinen: de gestreepte coltrui. Aangezien ik dol ben op streepjes, kon ik deze niet laten liggen. Voor 3 euro nam ik hem naar huis. Met items uit mijn kleerkast (van de kringloop uiteraard) stylde ik 3 toffe looks met de coltrui. Veel plezier met lezen! En laat me zeker weten welke outfit jij het leukste vindt.

Denim

Met een lekkere high waisted mom jeans een toffe casual look. Meer dan witte sneakers erbij heb je niet nodig. Durf je stapje verder, kies dan voor de print mix: een groen legerjasje staat supertof bij de streep. En een extra warm laagje is nooit weg.

Paperbag girl

Ik scoorde deze bruine paperbag broek voor 4 euro en ik ben er nog steeds superblij mee. Lekker high waisted en een prachtige camel kleur. In combinatie met de gestreepte coltrui lekker eigenwijs. Om het geheel af te maken okergele luipaard sneakers. Waarom niet? Gewoon omdat het kan! Iets minder uitbundig? Bruine laarsjes zijn ook prima.

Plissé rok

Een leerlook plissé rok is al een statement op zich. Voeg daarbij de coltrui en stoere laarsjes en je hebt een supertoffe outfit voor een avondje uit. Vrouwelijk en stoer, maar ook superclassy door de coltrui. I love it!

Welke outfit van de 3 toffe looks met de coltrui vind jij het leukst? Laat het me weten in de comments!

Ik hoop je met mijn blog heb kunnen inspireren om zelf ook aan de slag te gaan met de coltrui en zelf toffe looks te maken.

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Wil je wekelijks een portie outfit inspiratie krijgen met kleding van de kringloop? Laat dan je mailadres achter en je ontvangt een mail bij elke nieuwe post.

Liefs Sandra

2 gedachten over “3 toffe looks met de coltrui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *