3 modetrends die je niet mag missen!

Yes! Het nieuwe modeseizoen staat weer te trappelen van ongeduld. Wanneer eind augustus de “‘September Issues” van elk groot modeblad weer in de winkels liggen, weet iedere fashionista: move over summer and get ready for the new season. En hoewel op sommige dagen de mussen nog van het dak vallen, beginnen de rekken in de winkels al langzaamaan vol te raken met winterjassen en dikke truien. I love it!

September Issues van de grote modebladen

Ik heb mijn huiswerk gedaan en alle “September Issues verslonden alsof mijn leven ervan afhing. En wat een feest der herkenning! Heul veul spul heb ik al mijn kast hangen: van de kringloop! Ik word hier echt superblij van omdat het voor mij bevestigt dat je trends gewoon in de kringloop kunt scoren, voor een prikkie!

Graag deel ik met jullie 3 toffe modetrends waar ik superblij van word. Ik combineer ze met items uit mijn kringloopverzameling. 

1. Okergeel

Man oh man, wat ben ik blij met deze trendkleur. Ik draag hem al 100 jaar en hoe tof dat hij nu lekker mag shinen. Gecombineerd met een tijger of luipaard print lekker on trend. Maar ook met een knalkleur als fuchsia een echte head turner.

2. Leer

Het leren bikerjasje zal nooit out of fashion gaan, maar dit seizoen gaan we meer items van leer zien: broeken, rokken, jasjes. In zwart, maar ook in groen, camel en paars. Als contrast voor het stoere materiaal, dress je down met sneakers, een blazertje of oversized trui.

3. Ruiten

Grote en kleine ruiten, verschillende kleuren en patronen. Broek, rok en blazer: you name it. Ze doen allemaal mee dit seizoen. Tof om een ruit te downdressen met een stoer shirt, bikerjack of denim.

Welke trend vind jij het leukste?

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Wil je wekelijks geïnspireerd worden met outfits van tweedehands kleding? Abonneer je dan op mijn blog, onderaan deze pagina.

Liefs, Sandra

 

 

 

 

 

 

 

4 reacties

 1. leontine bal op 24 augustus 2019 om 12:13

  Ik vind die combinatie paars/geel erg gewaagd en leuk. Het staat je super blits!

  • admin op 24 augustus 2019 om 14:23

   Dat is nou het leuke aan styling: ieder zijn ding!

 2. leontine bal op 24 augustus 2019 om 12:14

  Ik vind de combinatie paars/geel super blitz en het staat je fantastisch.

  • admin op 24 augustus 2019 om 14:22

   Dank je Lé.

Laat een reactie achter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn e-book met 5 tips voor een slow fashion mindset

Queen of Vintage

sandra@queenofvintage.nl

KvK 80393519

BTW id NL003441324B63

Klantenservice
Volg mij op

© 2019 - 2021 Queen of Vintage | Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring