3 looks met een klassieke blazer

Een blazer is een ideaal item voor de lente. Vaak nog net te koud om zonder jas over straat te gaan en voor de winterjas écht te warm. De ideale “tussenjas” dus. Je kunt er perfect laagjes mee maken, ideaal voor een echte koukleum als ik.

Ik scoorde dit exemplaar bij de Winkel van Sinkel voor 4 euro. De fit is oversized, helemaal on trend. Het klassieke ruitje combineer ik graag met items die niet zo voor de hand liggen om zo een toffe look te creëen.

Lekker basic

Voor een comfy look ga ik voor een lekkere oversized trui in een neutrale kleur. Omdat de blazer en trui oversized zijn, kies ik voor een smalle onderkant om mijn silhouet in balans te brengen. Dat kan met een skinny jeans, maar een legging is ook prima. Om het geheel wat meer edge te geven draag ik stoere veterboots. Het gele tasje zorgt voor een speels effect.

White Tee

Met een wit shirt krijgt de klassieke blazer een frisse upgrade. Voor een speels effect kies ik een shirt met opdruk. Om de “sjieke” blazer wat nonchalanter te maken, rol de mouwen iets op. Daarbij: door je polsen te laten zien, lijk je ook slanker. Een denim mom jeans en sneakers maken deze casual look af.

Rock ’n roll!

Een bandshirt combineert supertof met de klassieke ruitblazer. Met een leren broek trek je de rock vibe lekker door. Door te kiezen voor laarsjes (met hak) in de dezelfde kleur als mijn broek, lijken mijn benen langer. Mooi mee genomen!

Oufit credits:

Look 1: Blazer: Winkel van Sinkel/ Trui: Kringloop/ Tasje: Leger des Heils Treebeek/ Schoenen: nieuw

Look 2: Shirt: Rataplan Den Haag/ Broek: ZARA/ Schoenen: Marktplaats

Look 3: Shirt: Marktplaats/ Broek: Kringloop/ Schoenen: nieuw

Draag jij ook wel eens een blazer? En hoe combineer je hem?

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Wil je niets missen, volg mijn blog dan.

Liefs, Sandra

 

2 reacties

  1. leontine bal op 11 mei 2019 om 21:28

    Mooi weer en een duizelingwekkende hoeveelheid blitse foto’s. Hoe iemand er zo duur gekleed
    uit kan zien voor zo weinig geld, blijft fascinerend.

    • admin op 12 mei 2019 om 11:43

      Dank je Lé. Jij slaat de spijker op zijn kop

Laat een reactie achter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn e-book met 5 tips voor een slow fashion mindset

Queen of Vintage

sandra@queenofvintage.nl

KvK 80393519

BTW id NL003441324B63

Klantenservice
Volg mij op

© 2019 - 2021 Queen of Vintage | Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring