3 toffe looks met de polkadot rok

Hoe tof is deze polkadot rok? Het is een van mijn favoriete prints die wat mij betreft never out of style gaat. Want het is een heerlijk speels printje waar je alle kanten mee op kunt. Van sportief tot casual en date night proof. Wil jij weten hoe je deze toffe print kan rocken? Lees dan vooral verder, want in mijn blog laat ik je 3 verschillende looks zien.

Hoe kwam deze heerlijke rok nu in mijn keerkast terecht? Wel ik trof hem aan in een winkel van Think Twice in Antwerpen. Een superleuke vintage keten in Vlaanderen. Antwerpen heeft zelfs 4 winkels, dus dat loont wel een dagje naar de Zuiderburen. Het aanbod is superdivers en de prijzen zijn nog niet zo hoog als die in Nederland van bijvoorbeeld de Episode. Ik betaalde voor deze rok 14 euro.

Look 1: Kleur

Ik vind geel en zwart/wit altijd een toffe combinatie. Want het oogt lekker fris en speels. Het gele truitje komt van de kringloop (3,50) en heeft een cropped fit. Hierdoor past hij prima bij de rok die hoog in de taille valt. Ik draag er stoere laarsjes bij als contrast bij de vrouwelijke rok.

Look 2: Sporty

Met een hoodie voeg je gelijk een sportief element aan de rok toe. Daarover heen een zwart leren biker jasje voor wat edge en een extra laag warmte. Wel zo fijn als het wat kouder wordt. Afstylen met sneakers of stoere laarsjes.

Look 3: Chique

Met een zwarte coltrui kun je op fashion gebied nooit de fout in gaan. Klassiek en netjes is de boodschap. Ideaal voor een avondje uit. Voor een beetje kleur voeg ik bruine laarsjes toe, maar je kunt natuurlijk ook voor “all black”‘ gaan.

Bedankt voor het lezen van deze blog.

Welke look vind jij het leukste? Laat het me zeker even weten in de comments!

Wil jij wekelijks geïnspireerd worden met outfits van tweedehands kleding, laat dan je mail adres achter. Je ontvangt een mailtje bij elke verse blog.

Liefs Sandra

2 reacties

  1. leontine bal op 11 november 2019 om 18:36

    Wat een ontzettend leuke rok die polkadot, zou ik best op de kop willen tikken.
    Wie weet lukt dat nog eens. Zeer charmant Sandra, hij staat je geweldig.

    • admin op 12 november 2019 om 17:38

      Ja de polkadot blijft een klassieker en is voor alle leeftijden.

Laat een reactie achter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn e-book met 5 tips voor een slow fashion mindset

Queen of Vintage

sandra@queenofvintage.nl

KvK 80393519

BTW id NL003441324B63

Klantenservice
Volg mij op

© 2019 - 2021 Queen of Vintage | Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring