3 toffe looks met de Adidas broek

zwarte Adidas broek met witte trui en snakeprint boots

Al van mijlenver te herkennen aan de iconinsche drie witte strepen op de zijkant: de Adidas broek. Groot gemaakt door de hiphop scene uit de eighties (denk RUN DMC) en daarna eigenlijk nooit meer helemaal weggeweest uit het straatbeeld.

Ik tikte dit zwarte exemplaar voor 2,50 af bij de Winkel van Sinkel. Een ideaal basis stuk om lekker mee te experimenteren. So here we go!

Sorry Sporty Spice

Om niet in de sporty hoek te blijven hangen (sweaters, hoodies en sneakers) vind ik het juist supertof of deze broek met onverwachte items te combineren. Nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral verder hoe ik 3 toffe looks maak. Laat me zeker even weten welke look jij het leukste vind. Veel lees- en kijk plezier!

zwarte Adidas broek met witte coltrui, denim jasje en snakeprint boots

Coltrui+denim jasje+slangen laarsjes

Hou het lekker casual met een witte coltrui en denim jasje. Voor een beetje spice voeg ik slangen print laarsjes toe.

Bandshirt+blazer+laarsjes

Lekker stoer met een bandshirt en een klassieke blazer. Toffe combinatie, juist omdat het zo onverwacht is. Ik top de look af met eenvoudige zwarte laarsjes.

zwarte Adidas broek met panter bloesje en boots

Panterbloesje+bikerjasje+laarsjes

Gegarandeerd date night proof met een leuk panterbloesje. Voor wat meer taille (lees: vrouwelijk silhouet) leg ik een knoop in het bloesje. De laarsjes staan lekker stoer en geven mij er wat extra centimeters bij.

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Welke look vond jij het leukste? Laat het me zeker even weten in de comments.

Ik hoop je met deze blog geïnspireerd te hebben om je sport broek eens op een andere manier te dragen.

Wil je wekelijks een portie tweedehands fashion inspiratie ontvangen? Laat dan je mail adres achter en je ontvangt een mail bij elke verse blog.

Liefs Sandra

1 gedachte over “3 toffe looks met de Adidas broek

  1. Nooit gedacht dat iemand er met zo’n broek chic uit kon zien maar vooral met de klassieke blazer is dat helemaal gelukt. Die look is dan ook mijn favoriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *